Leider in detaillogistiek

Leider in detaillogistiek

Wij staan garant voor een volledige ontzorging in het bevoorradingsproces

Slider

Logistiek op maat voor elk bedrijf

Wij beheren een op maat logistiek van A tot Z van "non-core" goederen voor kleine, middelgrote tot grote ondernemingen (POS materialen, drukwerk, samples, gadgets,…) .

Gemutualiseerde logistieke organisatie

De doordachte Staci organisatie zorgt dat alle kosten gespreid worden over alle klanten. Dit resulteert in een variabel model waarbij elke klant betaalt volgens de omvang van zijn logistieke activiteit.

Het engagement van persoonlijke aanpak

Uw garantie op het vlak van kwaliteit voor alle gepersonaliseerde logistieke oplossingen.

Online "E-logistic" platform

Staci's innovatief digitaal platform ondersteunt uw logistieke activiteit op een eenvoudige en duidelijke manier.

Logistieke oplossingen op maat

High-tech producten, consumenten- of voedingsproducten… Verbruiksgoederen, non-core producten, POS-uitrusting… POS-reclame, marketing, eventmateriaal… Kitting, co-packing… Wat de te beheren producten of diensten ook mogen zijn, STACI begeleidt u bij al uw logistieke projecten.

STACI, ontwerper van oplossingen met toegevoegde waarde

STACI heeft de know-how én de capaciteit om telkens opnieuw een antwoord op maat te realiseren op de logistieke uitdagingen. We bieden oplossingen op maat die perfect beantwoorden aan de behoeften van de e-commerce- en/of e-procurementprojecten van onze klanten.

We begeleiden klanten overal in Europa naar resultaatgerichte innovatieve logistieke oplossingen op maat. STACI maakt het verschil dankzij: 

 

  • een Europees netwerk van serviceplatformen
  • de kracht van onze informaticastructuren
  • onze ervaring op het vlak van gemutualiseerd beheer van de logistieke flow
f

Leider in detaillogistiek

Wij nemen het volledige bevoorradingsproces over voor bedrijven die deze activiteiten willen outsourcen, zowel in een B2B- als in een B2C-context. Onze jarenlange expertise in detailpicking vertaalt zich in onze unieke knowhow van leveranciers-, klanten-, en productstromen via logistieke platformen in Europa. Met mutualisatie van bronnen en middelen als belangrijkste troef bieden we u meteen rechtstreeks toegevoegde waarde.