MEDEDELINGEN

Staci

STACI ONTHULT HAAR NIEUWE EUROPESE MERKENSTRATEGIE

Na 20 jaar van groei draait Staci een nieuwe bladzijde om in haar geschiedenis.
We versterken ons leiderschap voor onze historische activiteiten, we ontwikkelen onze expertise voor nieuwe dynamische sectoren (FMCG, cosmeta, verbonden voorwerpen, telco…) en tot slot dupliceren we ons model op internationaal vlak door een ondersteunde externe groei, met onze nieuwe aandeelhouder ICG. Momenteel Frankrijk, de Benelux, Italië, Spanje en binnenkort Duitsland en Nederland.

Om deze dynamiek met onze klanten, onze prospecten en onze partners te delen, wilden we het uitdrukken van onze visie, het voorstellen van onze kracht en ons merkimago grondig herbekijken om meer overeen te komen met wie we nu zijn en wie we morgen zullen zijn.
Onze knowhow: ‘Flex-made logistics’, dankzij ons gedeeld en parametriseerbaar informatiesysteem, gedreven teams en gepersonaliseerde prestaties ten dienste van de klanten en de innovatie.

Het merk ‘staci FLEX-MADE LOGISTICS’ is voortaan het unieke merk van Staci voor al haar bedrijven en logistieke oplossingen in Frankrijk en het buitenland.
Ons nieuwe logo staat symbool voor de ontmoeting tussen onze klant en onszelf, maar ook voor de dynamiek van inkomende en uitgaande stromen. De ontmoeting vloeit voort uit het opzetten van een perfect beheerd beleid van stromen.

Raadpleeg onze volledig vernieuwde website www.staci.com
Thomas MORTIER CEO

Voor meer info, contacteer:
Cécile CARRARA – Communicatieverantwoordelijke van Staci
Tel.: +33 (0)1 34 40 29 32 ccarrara@staci.com